Profil

Navn: Jesper Blomberg

Historie: Lavet hjemmesider siden jeg var 12

Speciale: WordPress, MailChimp, E-commerce og meget mere

Alder: 23

Arbejde: Servicekonsulet for Retail Support

By: Randers

Altid frisk på en ny udfordring

Kan kontaktes det meste af døgnet

Hej. 

Mit navn er Jesper Blomberg, jeg er 23 år og bor i Randers midtby. 
Jeg er en altid smilende person der vægter god kundeservice og tilfredshed højt

Jeg er til dagligt ansat hos Retail Support som Servicekonsulent. Da jeg i April 2016 startede Greencode, var det med ambitionen om at blive selvstændig erhvervsdrivende, og med målet at være fuldtid på dette. Ambitionen og håbet er der stadig, og jeg tror på at Greencode har en stor fremtid i sigte. 
Da jeg kom til verden i 1995 var det med IT i blodet. Min far var uddannet tømmer, og min mor arbejdede i sin tid for DSB. Der gik ikke mange år før min far fik smag for IT, og han startede sin virksomhed der dengang hed "JB Trading", idag er han stadig selvstændig og virksomheden hedder nu "Blombit IT service", han har fået Microsoft certifikater, og har efterhånden været manden bag et par systemer til virksomheder.

Ved en alder af 12 begyndte min interesse for hjemmesider og opbygningen af disse, jeg startede ud med at lave små begynder sider i et program der gjorde "drag'n'drop" let. Der gik ikke mange år før jeg fik lysten til at udvide min horisont, og jeg begyndte stille og roligt at interessere mig for HTML og CSS. Inden længe blev interessen for at lave store funktionelle sider til venner og bekendte stor, og jeg fik lavet nogle små designs som aldrig kom ud på internettet, men som blev et hit blandt venner og bekendte. 

I 2008 flyttede mine forældre og jeg til en lille by ved navn Ulstrup som ligger i den vestlige del af Østjylland, her fik jeg bygget en god omgangskreds op, og fik en stor interesse for "lyd og lys", hvilket betød at interessen for hjemmesider blev lagt lidt til side. Der gik et par år og i 2011 kom jeg på efterskole, her var de andres interesse for hjemmesider stor, og jeg besluttede derfor at starte et aften hold hvor jeg underviste i opbygningen og betydningen af hjemmesider. Efter 6 måneder med 1 ugentligt undervisnings dag og nogle super flotte hjemmesider, som alt sammen lå som under domæner og aldrig havde jeg fået så meget ros for mine initiativer. Da jeg kom hjem fra efterskolen havde jeg blod på tanden igen, og jeg begyndte at at arbejde på min egen hjemmeside der den gang hed Gummel.dk (er idag solgt til en virksomhed). Jeg fik bygget en chat side op med en funktionel ASP chat, og et forum med bruger log-in. Denne side gik i luften i 2014 og blev ikke det hit jeg håbede på, så i slutningen af 2015 solgte jeg domænet videre og købte Smellthetree.dk, jeps navnet lyder mærkeligt.... I forbindelse med SmellTheTree.dk startede jeg en fritidsvirksomhed der solgte Wunderbaum til diverse biltræf, og jeg blev ret populær.
Virksomheden og jeg blev mere og mere populær, og alle kendte mig til diverse træf, men i November 2015 skete der det forfærdelige at jeg blev implementeret i et færdselsuheld med fratagelse af kørekortet til følge. Her efter var det ikke så nemt at komme til træf, og jeg lod Smellthetree lukke og arbejde som jeg altid havde gjort i Silvan.

I Januar 2016 blev min far en del af bestyrelsen på Tange Sø Folkestival, og vi besluttede i samarbejde at jeg skulle opdatere deres hjemmeside. I den forbindelse fik jeg atter blod på tanden, og fik lyst til at gå i krig med hjemmesiderne igen. Denne gang tog jeg det til det næste niveau, og besluttede at lade mig CVR registrere. Da vi færdiggjorde Tangesofolkefestival.dk fik jeg lov til at have mit logo i bunden af hjemmesiden som tak for min tid. 

Den dag idag står jeg stadig for opdatering af Tange Sø Folkefestival's hjemmeside, og har der igennem haft kunder som Tangeby.dk, Laurbjergbb.dk og Lydbolgen.dk.

 

Tro, håb og drømme bliver til virkelighed hvis man har modet på at springe ud i det! 


© Copyright Greencode.dk 2018 All rights reserved