De hurtige facts: 

  • Greencode blev startet d. 22 April 2016 
  • Virksomheden er en enkeltmandsvirksomhed
  • Ejer og stifter er: Jesper Blomberg
  • Jesper har mere end 10 års erfaring med hjemmesider og design
  • Virksomheden er en fritidsbeskæftigelse
  • Jesper er 26 år
  • Virksomheden blev grundlagt i Randers
  • Virksomheden er nu placeret på Jespers privat adresse i Thorsø 
  • De primære serviceområder er: webdesign og produkt- & personalefotografering.

Hvem er Jesper? 

Jeg er en ung mand på 26 der har boet det meste af min ungdom i 8860 Ulstrup med mine forældre. 
Oprindeligt er vi fra en sjællandsk by der hedder Måløv hvor vi boede indtil jeg fyldte 13.  

I en alder af 10 oprettede min far, min første hjemmeside og ud fra det fik jeg mulighed for at udvikle mine evner indenfor programmering.

Min far, Johan Blomberg, lokalt bekendt med virksomheden BLOMBIT, viste mig i en tidlig alder hvordan hjemmesider var bygget op fra bunden og jeg har siden da haft en interesse i kodning og opbygning af disse. 

Igennem tiden er jeg gået fra at kode hjemmesider fra bunden og har opbygget et stærkt bånd til WordPress, som jeg nu bruger som mit stærkeste værktøj i mit arbejde hen imod en tilfreds kunde. 

Min første officielle hjemmeside opgave fik jeg i en alder af 20 hvor min far og jeg, genskabte den virtuelle identitet for Tange Sø Folk Festival. Siden da er der løbet meget vand under broen og min portefølje er blevet udvidet med mange spændende projekter.  

I 2020 fik jeg muligheden for at investere i et spejlreflekskamera efter mange års voksende interesse for fotografering og jeg har den dag i dag valgt at integrere det som en ekstra service i Greencode. 

Den dag i dag har jeg en større portefølje af forskellige modelfotograferinger og en mindre af produkt billeder. 

 

Jesper Blomberg fra Randers er selvstændig ejer af Greencode

Jesper Blomberg

Født 22. Juni 1995

Bosat i 8881 Thorsø

Greencode

Startdato: 22 April 2016

Sallvej 6, kl. 8881 Thorsø

Tlf.: 40 82 04 10

CVR-nr: 37631205

Branche:
Kommunikationsdesign og grafisk design
Fotografisk virksomhed

Alias: 
Photo by Jesper Blomberg