Skal din virksomheds hjemmeside opdateres eller trænger i til en ny?

Din virksomheds identitet er i centrum når Greencode laver din hjemmeside.
Vi laver din hjemmeside efter din virksomheds markedsføring og tilpasser den, så den passer med din eventuelle grafiske identitet.
Hvis din virksomhed har en grafisk identitet, kan du blot sende os logo og designmanual. Dette giver os et rigtig godt udgangspunkt når vi skal designe din hjemmeside.


Vores ambition er at give kunden den bedste men også den billigste løsning.

Hvis du vælger Greencode.dk, så er du sikker på at spare penge og at få en hjemmeside som vil blive husket af dine kunder/besøgende.

Greencode laver som udgangspunkt din hjemmeside i WordPress
En stor bunke kode kan virke meget forvirrende og irreterende, når man skal uploade nye informationer, billeder og tekster. Derfor har jeg som udgangspunkt valgt at bruge WordPress som er en meget simpel og ligetil CMS løsning.


Hvad er fordelen ved WordPress?
En hjemmeside der er bygget op i WordPress, giver en let mulighed for at vedligeholde og uploade indholdet på hjemmesiden. Med en WordPress side opbygget af mig, er du sikker på en funktionel hjemmeside, med let tilgang til upload af billeder og tekst, og du er sikret en hjemmeside der vil have de ønskede funktioner inden for WordPress’ muligheder, her er bla. mulighed for: support chat, galleri, nyheds sektioner, forum, webshop og meget meget mere.

Webdesign for Ans selskabslokaler
Webdesign til Laurbjerg bed and breakfast med smukke blomster
Country inspireret webdesign til musikforeningen lydbølgen